Boka rum


I priset ingår frukostbuffé samt tillgång till internet (trådlöst och trådbundet). Vi har ett begränsat antal P-platser i vår innergård som kan hyras för 100kr/dygn. P-platser kan inte reserveras i förväg utan hyrs på plats på hotellet.

Tidig avresa och öppna avresedatum
Om du har bokat boende för en specifik period men väljer att resa tidigare än angett avresedatum, blir du belastad samma summa som gäller vid sen avbokning. Om du bor på hotellet med ett öppet avresedatum, och utökar ditt uppehåll med en natt i taget, måste du ge besked om avresa till hotellet senast kl. 15:00 lokal tid, dagen före önskad avresedag. Gör du inte det blir du belastad för en extra natt. Om hotellet inte kan behålla rummet tillgängligt för dig, har du rätt att få veta detta senast kl. 16:00 dagen före avresedagen.

Avbokning, sen avbokning
Om ni avbokar senast 1 dygn före ankomstdatum debiteras ingen avgift. Vid senare avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras 100 % av kostnaden för den första natten.

Om ni bokar via en agent (t.ex. resebyrå, hotels.com, trivago, m.fl.) måste ni göra om-/avbokningar genom samma agent. Bokningar gjorda via agenter kan inte om-/avbokas genom hotellet.